Se alt vores friske levende foder
INFO kortbetaling
Mange kortudstedere (banker) havde problemer kunne vi se. Det resulterede desværre i mange afvisninger af kortbetalinger. Bankerne har efterhånden fået løst deres issues, og verden ser allerede meget bedre ud i dag.
Derudover er mange kortholdere også forvirrede over at skulle igennem en 3D Secure proces. En proces som Nets ændrede i juledagene. Således kan nemid-papkortet ikke længere anvendes til e-handel.


Vores drift under corvid19
Alt køre normalt herfra i 2021, Pakker sendes fra mandag til torsdag!

Husk at bestille termopakning til eksotiske insekter til 29 kr , det sikre at dyrene holder sig varme under forsendelse.
Til foderinsekter husk at bestille en heatpack til 15 kr.

Vi sender til Danmark, Norge og Sverige!

Dubia kakerlakker-Blaptica dubia voksne 50 stk

DKK 149,00

Meget nemme at holde i live, og vokser meget langsomt, hvilket er specielt godt hvis man ønsker større indkøb, uden at skulle bekymre sig om at foderet bliver for stort.

Stort set alle insektædende dyr sætter pris på dubia kakerlakker.

Insektspisende krybdyr, insektspisende fugle, insektspisende pattedyr, spindlere, og store rovfisk vil spise dubia kakerlakker.

Dubia kakerlakker har et højt indhold af protein, i forhold til fedt. De larmer og lugter ikke i forhold til fårekyllinger. Og de lever meget længere.

Du kan købe dubia kakerlakker i flere forskellige størrelser her, så uanset hvilket dyr du har finder du en størrelse der er passende foder til dit insektspisende dyr.

 

Kategori:
Vores levende foder er lagervare og sendes fra mandag til torsdag!