her finder du information om Creeps4you ApS

Hadsundvej 164

8930 Randers

Cvr nr. 34707995

Mobil: 42425450

Mail: info-creeps4you@mail.com

Creeps4you ApS er ikke fysisk butik, og dermed ingen faste åbningstider. Primært salg er til erhverv samt webshop ordre. Salg foregår via www.creeps4you.dk Der kan dog efter aftale afhentes vare ved at bestille på www.creeps4you.dk efter betaling kan der vælges afhentning. Du modtager en sms når dine vare er klar til afhentning.

Creeps4you ApS har siden 2012 opdrættes og solgt foderinsekter og eksotiske insekter til private, butikker samt zoo i Danmark, Norge og Sverige.

I 2015 blev der tilføjet levende agn til vores sortimentet, som siden har været rigtig vellykket da der i dag pakkes forskelligt agn ud til ca 30 butikker i Danmark.

Vores primær kunder er i dag jagt og fiskeri butikker, put and take søer, campingpladser, andre webshop, dyrehandlere, zoologiske haver og private kunder i Danmark. Vi sælger også en lille del til Norge og sverige til både private kunder og erhverv-

Hovedprodukterne ved Creeps4you ApS er levende foderinsekter til fugle og krybdyr, levende agn til lystfiskeri, og levende eksotiske insekter.