Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Creeps4you. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Creeps4you. Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Creeps4you anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark. Dette betyder at varene sendes indenfor 3 hverdage ( levende dyr,kun mandag,tirsdag og onsdag) efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 4 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Garanti for levende dyr!
Hvis man skulle modtage foderinsekter der ikke er i tilfredsstillende stand, kan man få tilsendt en ny pakke til en tilsvarende pris. For at garantien er gældende har vi to krav der skal være opfyldt. Pakken skal være modtaget samme dag den er leveret af Post Danmark og dette skal være dagen derpå afsendelse fra Creeps4you. Der skal tages billede af dyret/dyrene i den emballage de er afsendt i fra Creeps4you, disse billeder skal være tydelige, billedet skal tages og sendes til info-creeps4you@mail.com samme dag dyret/dyrene er modtaget. Creeps4you forbeholder retten til at nægte refundering hvis forudsætningerne ikke er acceptable og vi gør opmærksom på at det ikke er alle tilfælde hvor vi kan give denne garanti.
Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Creeps4you, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Creeps4you. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, fx insekter er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Creeps4you har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Creeps4you.
Fortrydelsesret
Vi gør opmærksom på at fortrydelsesret IKKE gør sig gældende ved levende dyr!
Creeps4you yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Creeps4you underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Vare sendes retur med post danmark, og med sporings nr på pakke.
Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info-creeps4you@mail.com
Pris og betaling
Alle priser hos Creeps4you – på web-adressen www.creeps4you.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Dankort/betalingskort Hvis du vælger betaling med dankort, bliver pengene først trukket, når din bestilling er afsendt. Selve betalingen er sikret, via nets. Vi tager ingen gebyr for betaling med dankort.
Bankoverføring: Varen sendes først når betaling er gået ind. Under betaling kan du vælge bankoverføring. Din bestilling bliver annuleret hvis din betaling ikke er modtaget inden 3 dage. Kontooplysninger til brug ved bankoverføring, vil fremgå ved din faktura du vil modtage på mail.
Faktura: Vi tilbyder gerne at sende faktura ud til virksomheder. Betaling via EAN er også muligt.
Afhentning af vare: Bemærk ved afhentning skal der aftales på forhånd med tid og dag. Vi er udelukkende internet baseret virksomhed, Men hvis du vil spare fragten er du velkommen til at afhente. Betalingen skal venligst foregå på www.creeps4you.dk, under forsendelse kan du vælge afhentning. Persondataforordningen.   Vi opbevarer oplysninger om dit navn, mail, mobilnr og adresse. Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med drift af vores webshop. Oplysningerne opbevares i en ordre/kunde-database, som kun webshop administratorer har adgang til. Når du opretter en ordre i webshoppen, bekræfter du samtidig, at vi må opbevare ovennævnte oplysninger. Vi opbevarer dine kunde-/ordreoplysninger i indeværende regnskabsår + 5 år p.gr.a regnskabsmæssige lovkrav om dette. Hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger, skal du skrive til vores mail, som fremgår af vores webshop.”