Creeps4you engros salg
Kunne du tænke dig at forhandle nogle af disse produkter så kontakt os endelig og bliv oprettet som kunde, hvor i vil få adgang til engros priserne på siden.
På siden kræver det at du er oprettet som erhvervsdrivende for at få adgang til priserne. Kun firmaer der videresælger, eller vil aftage faste mængder.
Zoo, dyrehandlere, fiskegrejsbutikker eller andre der må have interesse i produkterne kontakt endelig for log ind eller prislister der kan sendes pr mail.

Send en mail med firmanavn, kontakt oplysninger og cvr nr. Din ansøgning behandles hurtigst muligt og du modtager en mail med log ind oplysninger. Du kan efterfølgende selv ændre din kode. Når du er logget ind kan du se priserne.
Creeps4you ApS er stedet med levende foderinsekter og levende agn direkte fra lager, frisk til jer og til rigtige gode priser.

På grund af den gamle webshop er lukket ned, og den nye kommer til at fungere som shop til både erhverv og private kunder bliver det ikke muligt at oprette erhvervskunder på webshoppen før efteråret 2020. For at høre nærmere om priserne vi kan tilbyde sende en mail.
 
Creeps4you ApS kan også tilbyde kunder dropshipping direkte ud til jeres kunder!
 
Er du privat kunde så foregår salg på https://www.creeps4you.dk/
 
Søger Danske, Norske og Svenske forhandlere, kontakt for at høre nærmere.

Agn og foderinsekter kan pakkes efter specielle ønsker, ved store mængder kan der opnås bedre prisaftaler.