Cubanske bænkebidere 1 bakke med 50-60 stk

DKK 49,00

Denne bænkebider fra Cuba ligner meget vores hjemlige nordlige grå bænkebidder, men er helt uden sammenligning da den for det første er dags aktiv, og formere sig fuldstændigt vildt på meget kort tid.Bænkebidere er ikke et insekt, men i familie med krebsdyr, de indeholder derfor rigtig meget calcium og protein og er et rigtig godt foderdyr at supplere kosten med til krybdyr.

Den cubanske bænkebidder har ingen forsvar dvs. udover at være hurtig, i modsætning til mange andre arter der ved forstyrrelse afgiver en meget bitter væske, der gør at de fleste dyr får andre tanker end at spise den.

Selve dens exoskelet / skal er meget tynd og fin og alle krybdyr kan desuden spise den cubanske bænkebidder uden problem. Den vil være egnet til alle typer af mindre øgler, unge, nyfødte øgler, samt selvfølgelig fx edderkopper osv.

Den er meget simpel at kultivere og effektiv, holdes i en kasse med kokos humus, evt. et stykke kork som skjulested. Der skal være en rimelig udluftning da denne art virker til at trives bedst hvis der ikke er alt for fugtigt.  Som foder kan stort set alt bruges, der kan på shoppen dog købes et specielt foder der blandes her. I dette foder er der et meget højt indhold af calcium og protein. udover foderet anbefales det at der altid er adgang til sepia skal som de selv vil gnave af.