Sådan bruges Repashy
Kog vand på komfuret, i mikrobølgeovn eller kedel. Hæld kogende vand i en skål og rør straks pulver (1 del pulver til 2-3 dele vand). Lad afkøle eller straks hældes i form. Gel indstilles til stuetemperatur. Skær i stykker eller lange strimler til fodring. Når den er fremstillet, skal gel behandles som frisk mad og kan forsegles og opbevares i køleskab i op til to uger eller fryser i op til seks måneder. Køling vil udvide friskheden
IKKE TIL MENNESKELIGT FORBRUG
Ingredienser
Black Soldier Fly Larvene, Pea Protein Isolate, Rice Protein Concentrate, Alfalfa Meal, Mælkebøttemel, Gulerodspulver, Moringa Leaf, Coconut Meal, Tørret kartoffel, Hominy Feed, Tørret tangmel, Cane Melasse, Calcium Carbonate, Lecithin, Locust Bean Gummi, citronsyre, tørret tang, tørret vandmelon, hyben, hibiscusblomst, morgenfrueblomst, paprika, algemel, gurkemeje, calciumpropionat og kaliumsorbat (som konserveringsmidler), naturlig frugtsmag, rosmarinekstrakt, magnesiumaminosyrechelat, zinkmetionin Hydroxy Analog Chelat, Mangan Methionin Hydroxy Analog Chelat, Kobber Methionin Hydroxy Analog Chelat. Vitaminer: (vitamin A-tilskud, vitamin D3-tilskud, calcium-L-ascorbyl-2-polyfosfat, E-vitamin-tilskud, niacin, betakaroten, pantothensyre, riboflavin, pyridoxinhydrochlorid, thiaminmononitrat, folinsyre, biotin, vitamin B-12-tilskud, Menadione Sodium Bisulfite Complex).
Garanteret analyse af Repashy
Rå protein min. 35%, råfedt min. 6%, rå fiber maks. 6%, fugt maks. 8%, aske maks. 10%, Calcium min. 1,2%.
ANVISNINGER Til Repashy
Kog vand på komfuret, i mikrobølgeovn eller kedel. Hæld kogende vand i en skål og rør straks pulver (1 del pulver til 2-3 dele vand). Lad afkøle eller straks hældes i form. Gel indstilles til stuetemperatur. Skær i stykker eller lange strimler til fodring. Når den er fremstillet, skal gel behandles som frisk mad og kan forsegles og opbevares i køleskab i op til to uger eller fryser i op til seks måneder. Køling vil udvide friskheden
IKKE TIL MENNESKELIGT FORBRUG
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.