INFO kortbetaling
Mange kortudstedere (banker) havde problemer kunne vi se. Det resulterede desværre i mange afvisninger af kortbetalinger. Bankerne har efterhånden fået løst deres issues, og verden ser allerede meget bedre ud i dag.
Derudover er mange kortholdere også forvirrede over at skulle igennem en 3D Secure proces. En proces som Nets ændrede i juledagene. Således kan nemid-papkortet ikke længere anvendes til e-handel.


Vores drift under corvid19
Alt køre normalt herfra i 2021, Pakker sendes fra mandag til torsdag!

Husk at bestille termopakning til eksotiske insekter til 29 kr , det sikre at dyrene holder sig varme under forsendelse.
Til foderinsekter husk at bestille en heatpack til 15 kr.

Vi sender til Danmark, Norge og Sverige!

Rapashy Bug burger 84 gram bøtte

DKK 79,00

Repashy bug burger er lavet som et foder til dine foderinsekter hvor man gutloader sine insekter før man bruger dem til sine krybdyr og padder. Gutloading er når foderinsekterne har fyldt maven med nærende mad, når foderinsekterne så bliver spist, indeholder de langt mere næring. Repashy bugburger fungerer rigtig godt til foderinsekter som forskellige typer af kakerlakker og fårekyllinger, eller til melorm og zophobaslarver.

Repashy bug burger er også til hvirvelløse eksotiske dyr og insekter som fx tusindben, krabber, bænkebidere og mange andre typer.