Viser alle 4 resultater

Beetle jelly

Når du bestiller et mix, blander vi så vidt muligt de varianter vi har på lager. Hver jelly indeholder 16 gram jelly, og kan holde sig i op til 3 år uåbnet, og 1 uge når de er åbnet. Træk plastikfilmen af og server dem direkte til dine dyr. Brug evt. beetle jelly holdere til at bedre holde styr og sørge for dine dyr let finder beetle jellyen i terrariet.

Du behøver ikke at holde biller for at kunne have gavn af Beetle jelly, da disse også er meget velegnet til mange andre dyr. Foderinsekter som fårekyllinger og kakerlakker elsker Beetle jelly, vi har endda en variant specielt fremstillet til fårekyllinger som hedder Cricket jelly, den er desuden tilsat extra calcium så fårekyllingerne er fyldt med calcium, som kommer de krybdyr der spiser dem til gode. Beetle jelly er også rigtig gode til flere typer af frugtspisende krybdyr, specielt flere typer af gekkoer elsker Beetle jelly, samt flere typer af frugtspisende pattedyr sætter pris på en Beetle jelly som en snack.

Holder du eksotiske insekter og andre dyr som tusindben, landlevende krabber, eller andre frugtspisende dyr er Beetle jelly også lige sagen.

Tilbud

Beetle jelly Mix

Beetle jelly Mix 10 stk

DKK 35,00 DKK 20,00

Beetle jelly Mix

Beetle jelly Mix 100 stk

DKK 249,00

Beetle jelly Mix

Beetle jelly Mix 60 stk

DKK 159,00