Viser alle 7 resultater

Orm pakket til Norge ture

Hvis du er en af de rigtig mange lystfiskere der måske hvert år tager til Norge for at fange laks, så finder du her orm hvor vi har skyllet dem og pakket dem uden jord. Det gør at de lovligt kan indføres til Norge. Jord må nemlig ikke indføres til Norge, så uanset om du vælger vores løsning eller selv pakker ormene er det vigtigt at de Norske myndigheder ofte tolden kan se at ormene er pakket uden jord, da de ellers kan bede dig om at efterlade ormene hvis du vil ind i landet.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail. Send gerne sms ved spørgsmål så kan jeg svare når det er muligt. Siden er stadig opdateret og der sender pakker stadig og får vare ind som altid.


Vis
Ikke på lager

Orm pakket til Norge ture uden jord

Gele kølepose 1 stk.

DKK 6,00

Orm pakket til Norge ture uden jord

Gele køleposer 10 stk.

DKK 49,00

Canadiske regnorme en eminent agn til store laks

Canadiske orm er en fremragende madding til fiskeri efter laks i Norge, hvert år tager rigtig mange fiskere til Norge for at prøve kræfter med laksefiskeriet i den smukke natur. Vi har nu pakket canadiske orm siden 2016 til rigtig mange hold der hvert år, efter år kommer tilbage da den måde vi pakker ormene på gør at de holder sig gode og friske under hele turen, det kan efterhånden rigtig mange lystfiskere nu skrive under på.

Turen til Norge med jeres canadiske orm

Husk at turen til Norge med færge og bilturen ofte tager 15-16 timer før i er fremme ved fiskestedet. Det er derfor vigtigt at under pauser at skifte køle elementet i kasserne. Vi tilbyder køleposer 10 stk. til 49kr, det er en god ide at have rigeligt med, evt. en god stak frosne køleposer med i bilen i en køletaske. En større mængde vil hjælpe med at holde poserne frosne længere tid, så man kan skifte poserne 1-2 gange på vejen til Norge. Pak køleposerne ind i avis, så de ikke er i direkte kontakt med ormene, da det kan give frostskader på jeres orm.

Opbevaring

Canadiske orm klare ikke varme ret godt, de bliver hurtig slatne og vil dø. Derfor har vi flere pakningsmuligheder. Hvis I har mulighed for at opbevare de canadiske orm i køleskab, er det klart det bedste. Vi har termokasser der passer på mål ind i alle køleskabe, hvor vi kan pakke op til 300 orm pr kasse. Hvis i ikke har plads i jeres øl skab, undskyld mente køleskab, anbefaler vi at ormene pakkes i større kasser med mindre i pr kasse, og ormene sættes så det koldeste sted muligt. Hav rigelig med frosne køleposer med så i dagligt kan skifte flere gange køleposerne i jeres termokasse.

Ny kasse til brugte orm

Ja brugte orm? Har i haft orm med på fisketur som ikke er blevet brugt, så vil de orm have haft en hård dag, og muligvis blive dårlige og dø. Derfor skal de orm ikke tilbage i samme kasse som de andre orm når I kommer tilbage. Evt. smid de orm ud, eller giv dem en separat kasse.