Viser 1–12 af 13 resultater

Maddiker til lystfiskeri

Når du bestiller maddiker herfra, er prisen inkluderet både termokasse og køl, på den måde er vi sikre på at du som kunde altid får friske levende maddiker i en tilfredsstillende kvalitet uanset udetemperaturen.

Vi har så vidt muligt altid de forskellige maddiker på lager, og forsøger at være hurtige til alle vores leveringer og sørge for at vores maddiker er af højeste mulige kvalitet.

Pakningen af maddiker

Selve pakningen er vigtigt når man sender maddiker, både for at de kommer levende frem, og selve sikkerhed for at maddikerne ikke stikker af. Derfor bruges kraftige åndbare poser som både bliver bundet og tabet til, samt flamingokassen bliver tabet godt til, og videre over i papkassen.

VIGTIG INFO:
Creeps4you ApS er permanent lukket og der kan ikke laves bestillinger på shoppen længere.
Mail besvares ikke.
Tak for 10 gode år til alle trofaste kunder.Maddikerne ankommer med posten

Når du bestiller maddiker, kan du vælge om de skal leveres til din hjemme adresse, eller uden omdeling hvor du selv skal afhente pakken ved et af Post Nords mange udleveringssteder. Når du har pakken, skal du forsigtigt åbne posen med maddiker og hælde dem ud i en bakke som de senere skal opbevares i. Maddikerne kan virke døde ved modtagelse, men vil live op igen efter 1-2 timer.

Opbevaring af dine maddiker

Maddiker skal altid opbevares i køleskab som minimum, og gerne ved 1-2 grader hvis muligt. Maddiker opbevares i en kasse, så de går i et lag af højst 2-3 cm. Der skal være en god udluftning, eller evt. slet ingen låg på kassen. Maddiker skal holdes koldt og tørt, det er for at holde dem tørre nødvendigt at bruge træ mel. Træ mel er bare meget fint savsmuld. Du kan købe træ mel på shoppen. Træ mel holder maddikerne tørre og gør så de ikke kan kravle op ad lodrette sider. Hvis du ikke bruger træ mel vil maddikerne hurtigt blive fugtige, og problemet med det er at så kan de kravle op af lodrette overflader og klemme sig ud alle steder hvor der er selv de mindste huller eller sprækker, så det er virkelig nødvendigt at holde sine maddiker helt tørre med træ melet.

Fiskeri med maddiker

Maddiker er til medefiskeri, de bruges til en lang række af fisk som fiskes på konkurrence plan, eller som hyggefiskeri efter diverse fisk i den lokale sø. De er også rigtig gode hvis man skal fiske agn skaller til geddefiskeri, med maddiker vil agn spanden hurtigt være fyldt op.