Viser 1–12 af 13 resultater

Maddiker til lystfiskeri

Når du bestiller maddiker herfra, er prisen inkluderet både termokasse og køl, på den måde er vi sikre på at du som kunde altid får friske levende maddiker i en tilfredsstillende kvalitet uanset udetemperaturen.

Vi har så vidt muligt altid de forskellige maddiker på lager, og forsøger at være hurtige til alle vores leveringer og sørge for at vores maddiker er af højeste mulige kvalitet.

Pakningen af maddiker

Selve pakningen er vigtigt når man sender maddiker, både for at de kommer levende frem, og selve sikkerhed for at maddikerne ikke stikker af. Derfor bruges kraftige åndbare poser som både bliver bundet og tabet til, samt flamingokassen bliver tabet godt til, og videre over i papkassen.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail.Maddikerne ankommer med posten

Når du bestiller maddiker, kan du vælge om de skal leveres til din hjemme adresse, eller uden omdeling hvor du selv skal afhente pakken ved et af Post Nords mange udleveringssteder. Når du har pakken, skal du forsigtigt åbne posen med maddiker og hælde dem ud i en bakke som de senere skal opbevares i. Maddikerne kan virke døde ved modtagelse, men vil live op igen efter 1-2 timer.

Opbevaring af dine maddiker

Maddiker skal altid opbevares i køleskab som minimum, og gerne ved 1-2 grader hvis muligt. Maddiker opbevares i en kasse, så de går i et lag af højst 2-3 cm. Der skal være en god udluftning, eller evt. slet ingen låg på kassen. Maddiker skal holdes koldt og tørt, det er for at holde dem tørre nødvendigt at bruge træ mel. Træ mel er bare meget fint savsmuld. Du kan købe træ mel på shoppen. Træ mel holder maddikerne tørre og gør så de ikke kan kravle op ad lodrette sider. Hvis du ikke bruger træ mel vil maddikerne hurtigt blive fugtige, og problemet med det er at så kan de kravle op af lodrette overflader og klemme sig ud alle steder hvor der er selv de mindste huller eller sprækker, så det er virkelig nødvendigt at holde sine maddiker helt tørre med træ melet.

Fiskeri med maddiker

Maddiker er til medefiskeri, de bruges til en lang række af fisk som fiskes på konkurrence plan, eller som hyggefiskeri efter diverse fisk i den lokale sø. De er også rigtig gode hvis man skal fiske agn skaller til geddefiskeri, med maddiker vil agn spanden hurtigt være fyldt op.