Viser et enkelt resultat

Tebolarver

Tebolarver har længe været brugt som en rigtig god madding til fiskeri i de mange P&T søer rundt i landet. De ses desværre ikke så ofte til salg længere, ligesom de er gået af mode, men det ved fiskene heldigvis ikke og de er stadig hamrende effektive.

Larven er rødlig og gullig en farvekombination som vist er velkendt indenfor fiskeri, og de har en meget speciel duft, vist ikke noget man kan sammenligne med noget der er sammenligning.

Til ål

Det har vist sig at tebolarver også er ret effektive til fiskeri efter ål, den fede larve, med sjove farver og duft kan lidt af hver og det er bare at komme i gang med at få dem prøvet til flere forskellige arter.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail. Send gerne sms ved spørgsmål så kan jeg svare når det er muligt. Siden er stadig opdateret og der sender pakker stadig og får vare ind som altid.


Vis
Ikke på lager

Skægagame- Pogona vitticeps

Tebo larver 10 stk.

DKK 35,00