Viser alle 5 resultater

Spyfluer

Her finder du færdigpakket bøtter med spyfluer og levende maddiker fra spyfluen, som du let selv kan dele op i passende portioner.

Spyfluer er et rigtig godt levende flyvende foder til mange forskellige krybdyr som fx anoler og kamæleoner. Fluerne er også en stabil kost for flere typer af knælere.

Flyvende foder

Spyfluer er et meget billigt foder, og det kan være rigtig sjovt at se sine krybdyr og padder rigtig udfolde sig og bruge sine jagtinstinkter til at fange fluerne.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail. Send gerne sms ved spørgsmål så kan jeg svare når det er muligt. Siden er stadig opdateret og der sender pakker stadig og får vare ind som altid.


Tilbud
Se alle vores friske foderdyr i youtube video!

Guldfluer/ Guldflue maddiger

Træ mel til maddiker 1 liter

DKK 15,00