Viser alle 7 resultater

Repashy vitamin serie

Under Repashy vitamin produkter finder du rene vitamin produkter og produkter der er kombineret vitamin og mineral. Nogle foretrækker en nem løsning hvor produktet indeholder alt i en bøtte, mens andre foretrækker at opdele dage med vitamin pulver og dage med mineral pulver.

Fremgangsmåde til brug

Den nemmest måde at bruge produkterne er ved at tage en almindelig frostpose, og deri give et lille drys pulver. Foderinsekterne kommet op i posen, og rystes. Et tyndt fint lag pulver er nu dækket på foderinsekterne, og de kan lukkes ind til dine krybdyr for at blive spist. Man kan også drysse pulveret direkte over maden hvis der bruges et andet foder, eller fx salat.

Husk at produktet er et supplement, man bør stadig have fokus på at fodre og passe sine foderinsekter så de er sunde og nærende. Dette kan gøres ved at gutloade dem. Gutloade betyder at foderinsekterne har maven fuld af sund nærende mad, de mad- og vitaminer som foderdyrene har optaget, bliver videreført til krybdyrene når de spiser insekterne.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail. Send gerne sms ved spørgsmål så kan jeg svare når det er muligt. Siden er stadig opdateret og der sender pakker stadig og får vare ind som altid.