Viser alle 6 resultater

Selvlysende skorpioner

Lyser du på en skorpion den med en såkaldt blacklight pære, sker der dog noget sjovt. Skorpionen bliver selvlysende. I alle skorpioners ydre skelet findes et særligt protein, der reflekterer det ultraviolette lys fra blacklight pæren. Dette lys er ikke synligt for det menneskelige øje, men når det rammer proteinet i skorpionens skelet, vil det fluorescere og blive synligt for os.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail. Send gerne sms ved spørgsmål så kan jeg svare når det er muligt. Siden er stadig opdateret og der sender pakker stadig og får vare ind som altid.Skorpioner som terrariedyr

Skorpioner er et utroligt fascinerende dyr, som gør at de er utrolig populære at holde i terrarium hvor man kan følge og studere skorpionen hvor den gør det den er skabt til, nemlig at være den ultimativ jæger, i både tørre og fugtige miljøer alt efter den pågældende art selvfølgelig. Skorpioner har udviklet til at kunne overleve de mest ekstreme forhold, og kunne gå lang tid uden mad og væske, og sikre at når der endelig kommer et byttedyr, så finder de det. Skorpioner har udviklet mange værktøjer igennem tiden til at være den ultimative jæger, deres store klosakse som kan fange og tilbageholde byttedyret, og den giftige brod som hurtigt og effektivt gør det af med byttet. Rundt omkring på kroppen har skorpioner en masse små hår, de opfanger selv de mindste bevægelser, som fortæller skorpionen, at enten et byttedyr er i nærheden, eller en potentiel fare er til stede. Brodden og klosaksene virker både som redskab til jagt og forsvar.

Skorpioner behøver ikke øjne for at se. Ny forskning fra University of Oklahoma viser nemlig, at skorpionens krop fungerer som et øje, der kan opfange omgivelserne ved hjælp af ultraviolet lys

I et forsøg gav de amerikanske forskere nogle skorpioner klapper for øjnene og studerede derefter skorpionernes bevægelsesmønstre – først i almindeligt lys og derefter i ultraviolet lys.

Forskerne mener, at skorpionerne bruger evnen til at bevæge sig omkring om natten ved hjælp af uv-lys fra månen.

Du kan med blacklight lave et rigtig fedt terrarie til din skorpion, der med garanti vil imponere og se rigtig fedt ud, da skorpioner bliver grønlig selvlysende under blacklight.

Skorpionen er et ældgammelt væsen

Skorpioner er på ingen måde en nyhed, der er fundet massere fossiler af skorpioner der bekræfter at skorpioners udvikling startede for mere en 435 millioner år siden. De første skorpioner lignede faktisk meget dem vi har i dag, de var dog meget større og levede i havet, hvor de også der var et virkeligt effektivt design af et rovdyr. Skorpioner tilhøre familien spindlere, ligesom fx. edderkopper.

Skorpioner er ikke legetøj

Alle skorpioner er giftige, de fleste er ikke mere farlige en et bistik. Men alle arter skal betragtes som værende farlige, det er træls at finde ud af man er har en allergi eller anden reaktion på den dumme måde. Håndter derfor ikke din skorpion. Skal dyret flyttes ved rengøring brug evt. et plasticbæger og metal pincet til at løfte skorpionen forsigtigt op i halen, dette tager de på ingen måde skade af. Skorpioner er ikke legetøj, heller ikke kæledyr.