Viser alle 12 resultater

Forskellige landlevende krabber

Her finder du et udvalg af forskellige landlevende krabber, vi kan skaffe rigtig mange forskellige arter, så er der noget du leder efter så send en mail, og vi skal se om vi kan hjælpe dig.

Krabber som terrarie dyr

Krabber er faktisk virkelig et overset terrarie dyr, der findes rigtig mange forskellige arter, lige fra de små farverige vampyrkrabber til fx store landlevende palmetyve som vi i perioder også kan skaffe hjem.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail. Send gerne sms ved spørgsmål så kan jeg svare når det er muligt. Siden er stadig opdateret og der sender pakker stadig og får vare ind som altid.