Viser alle 8 resultater

Bienenmaden

Bienenmaden er en larve fra den store voksmøl som lægger æg og larven lever derefter i bistader hvor de spiser honning og voks. Til fiskeri er bienenmaden en seriøst effektiv agn, specielt brugt herhjemme til fiskeri efter ørreder i P&T søer.

Hurtig levering

Pakket i solide plastik bøtter med savsmuld, lige til at sætte i køleskab, hvor de kan holde sig friske i op til 4 uger.

Bestil dem online, vi forsøger at pakke og sende samme dag hvis vi har bestillingen inde, inden kl. 10.00

VIGTIG INFO:
Creeps4you ApS er permanent lukket og der kan ikke laves bestillinger på shoppen længere.
Mail besvares ikke.
Tak for 10 gode år til alle trofaste kunder.Hvordan opbevares Bienenmaden

Bienenmaden ankommer i en plastikbøtte med låg, i bøtten er der savsmuld og den udluftning der skal være. Larverne skal ikke nødvendigvis gives mad, da de er som larve er færdigvokset, og deres næste stadie er forpupning og møl. Ved at opbevare dem køligt gerne 8-12 grader, eller i almindeligt køleskab går voksmøllarverne i dvale, og kan holdes ret længe sådan.

Fiskeri med Bienenmaden

Bienemaden er en virkelig giftig agn til P&T søens regnbueørreder, det skal siges at der er P&T søer der forbyder brug af denne agn, og hver sin sø er der regler, som man altid skal respektere. Bienemaden kan fiskes på flere måder, men mest populær er med flåd, eller bombada hvor den kan spinnes ind med små nyk, som nok skal fange selv den sløveste regnbueørreders opmærksomhed. Bienemaden er en fed larve med massere olie og sødlig duft, den fanger bland andet også rigtig godt aborre og en lang række af fredfisk.

Hvad er bienemaden

Bienemaden hedder på dansk stor voksmøllarve på latinsk Galleria mellonella. Bienemaden findes i dansk natur og er dermed ikke en invasiv art.