Viser alle 8 resultater

Bienenmaden

Bienenmaden er en larve fra den store voksmøl som lægger æg og larven lever derefter i bistader hvor de spiser honning og voks. Til fiskeri er bienenmaden en seriøst effektiv agn, specielt brugt herhjemme til fiskeri efter ørreder i P&T søer.

Hurtig levering

Pakket i solide plastik bøtter med savsmuld, lige til at sætte i køleskab, hvor de kan holde sig friske i op til 4 uger.

Bestil dem online, vi forsøger at pakke og sende samme dag hvis vi har bestillingen inde, inden kl. 10.00

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail.Hvordan opbevares Bienenmaden

Bienenmaden ankommer i en plastikbøtte med låg, i bøtten er der savsmuld og den udluftning der skal være. Larverne skal ikke nødvendigvis gives mad, da de er som larve er færdigvokset, og deres næste stadie er forpupning og møl. Ved at opbevare dem køligt gerne 8-12 grader, eller i almindeligt køleskab går voksmøllarverne i dvale, og kan holdes ret længe sådan.

Fiskeri med Bienenmaden

Bienemaden er en virkelig giftig agn til P&T søens regnbueørreder, det skal siges at der er P&T søer der forbyder brug af denne agn, og hver sin sø er der regler, som man altid skal respektere. Bienemaden kan fiskes på flere måder, men mest populær er med flåd, eller bombada hvor den kan spinnes ind med små nyk, som nok skal fange selv den sløveste regnbueørreders opmærksomhed. Bienemaden er en fed larve med massere olie og sødlig duft, den fanger bland andet også rigtig godt aborre og en lang række af fredfisk.

Hvad er bienemaden

Bienemaden hedder på dansk stor voksmøllarve på latinsk Galleria mellonella. Bienemaden findes i dansk natur og er dermed ikke en invasiv art.