Viser alle 5 resultater

Tigerorm

Tigerorm er en regnorm som kaldes Dendrobena venata, de findes også i Danmark. Tigerorm er et virkelig overset foder, da rigtig mange krybdyr og padder i naturen spiser regnorme som en naturlig fødekilde.

Prøv dem hvis du holder salamandere, frøer, tudser eller det vandlevende axolotl som virkelig elsker regnorme.

De er også rigtig gode til flere typer af regnskov levende krybdyr.

Strømpebåndssnoge er vist ikke så populære som de har været, men hvis du holder dem, så er regnorme faktisk et super foder også til dem, og de tager dem med glæde.

Hurtig levering

Bestil inden kl 10.00 og vi sender dine vare samme dag, hos os får du hurtig levering og muligheden for altid at ringe ind hvis du har spørgsmål til hvad dit krybdyr eller padder skal spise.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail.Opbevaring af tigerorm

Når du har bestilt dine tigerorm, vil de ankomme kort tid efter med posten. Hvis du har bestilt mindre mængder, er de pakket i plastik bøtter, de kan sættes direkte i køleskab og holde sig i 3-4 uger, der burde du faktisk have brugt alle ormene inden da til dine dyr for længst. Køber du større mængder ankommer tigerormene i en åndbar pose. Du kan sætte posen direkte i køleskabet, husk at lukke den godt til igen, når du har taget det antal orm du skal bruge. Ormene er ret gode til at komme ud af posen, så det er en god ide at bruge tape hver gang. Tigerormene kan også her stå i posen i 3-4 uger uden at tabe sig betydeligt. Hvis du vil opbevare tigerormene i længere tid, anbefales det at bruge en form for kasse. Det fungerer rigtig godt at bruge en flamingo kasse. I toppen skære du en hul, så der er rigelig udluftning. Tigerormene kan så ikke kravle ud, da de falder ned på grund af tyngdekraften, og du kan let vande og give foder igennem hullet i låget. Kassen skal dog gerne tapes rundt om, da ormene kravler op i låget og kan skubbe sig ud ved at låget åbner sig gradvist da tigerormene presser sig igennem selv de mindste sprækker. I posen er der nok jord til tigerormene, hvis du vil tilføje mere jord, bruges tørv, tørv sælges også på shoppen. Derefter skære du et stykke pap ud kun lige lidt mindre end bundarealet i din flamingokasse. Pakket fugtes let, og vil fungere så tigerormene kan holde sig mørkt. I kassen er der jo skåret hul og ormene kan bestemt ikke lide lys. Pappet fungerer også som mad, da tigerormene æder pappet, samt det holder på fugten i jorden i længere tid. Foder ligges desuden under pappet som du bare løfter op som et tæppe når der skal gives mere mad.

Foder til tigerorm

Tigerorm er faktisk naturens nedbryder, og vil spise alt organisk den kan få adgang til, men for ikke at tiltrække fluer og andet utøj i sin ormekasse skal man være lidt sparsom med foder, og hellere give små mængder flere gange om ugen. På shoppen kan du købe et specielt ormefoder, det er en kornblanding der fungere rigtig fint, men du kan også bruge mange andre ting. Havregryn i små mængder, pap og papir i strimler, bøgeblade og små mængder af fx kartoffelskræl.