Viser alle 4 resultater

Bøtter til maddiker

Her finder du et udvalg af kvalitets plastik bøtter specielt til opbevaring af maddiker. Bøtterne har små udluftningshuller, og et meget stramt siddende låg der gør at man kan holde styr på maddikerne.

VIGTIG INFO:
Pr 1 oktober 2021 må pakker med levende dyr kun sendes med omdeling, og der skal være modtager på adressen, er der ingen til at modtage sendes pakke retur hertil. Hvis pakken bliver sendt retur, tilbagebetales købet ikke, da varen levende dyr ikke er i forsvarlig stand til at blive solgt igen.
Pakker må ikke stilles til flexlevering desværre, dette er en beslutning taget af Post Nord, og ikke noget vi har kontrol over. Hvis du ikke er hjemme kan det derfor være en løsning at få tilsendt pakken til arbejdeplads, familie eller venner hvor der er nogen til at modtage pakken.

På grund af de nye regler for forsendelse er omsætningen ikke til at kunne leve af, derfor bliver firmaet kørt på lavere blus da jeg nu arbejder 37 timer alm. job. Det er derfor ikke muligt at kunne yde samme service og tage telefon og svare lige så hurtigt på mail.


Vis
Ikke på lager

Diverse fiskegrej

Klassisk ormebøtte 1 ltr

DKK 19,00
Tilbud
Tilbud
DKK 18,00 DKK 11,00
Tilbud