Repashy superfoods

Repashy Superfoods består af nogle af de bedste produkter som er tilberedte til krybdyr, padder lavet til en måltidserstatning i pulverform, nemt og hurtigt at forberede. Repashy superfoods er fremstillet i USA og er først og fremmest en måltidserstatning, ikke et 100% fuldfoder. Vi anbefaler i hvert fald herfra altid at stadig bruge levende foderinsekter og evt. grønt hvis dit dyr selvfølgelig er grøntspisende. Repashy findes i dag i så mange varianter at du kan næsten få noget der er tilpasset uanset hvad for et krybdyr eller padde du holder.

Hvad bruges Repashy til

Repashy er stort set til alle krybdyr og padder, på grund af det store udvalg kan man faktisk finde en type der er enten egnet til sit krybdyr eller special fremstillet til den pågældende art man holder. Repashy har også foder til foderinsekter, eksotiske insekter og akvariefisk.

Husk at der også findes et godt udvalg af vitamin og mineralpulvere fra Repashy.

VIGTIG INFO:
Creeps4you ApS er permanent lukket og der kan ikke laves bestillinger på shoppen længere.
Mail besvares ikke.
Tak for 10 gode år til alle trofaste kunder.Klassikeren der gjorde Repashy kendt

​​Repashy Crested Gecko Diet (ofte kaldet MRP eller Meal Replacement Powder), uden det produkt er det tvivlsomt, at kronegekkoer i hobbyen ville være, hvad det er i dag. Denne revolutionerende formel muliggjorde opdræt og avl af kronegekkoer med en tør mad, hvilket eliminerede behovet for levende foderinsekter eller dyre frugtpuréer. Den klassiske formel er den Repashy diæt, der oprindeligt tog hobbyen med storm, og er stadig foretrukket af langvarige gekko avlere over hele verden.

Hvad er Repashy

Repashy Superfoods består af nogle af de bedst tilberedte ingredienser til tørfoder som er lavet til krybdyr og padder, det er et efterhånden gennemtestet produkt som fungere rigtig godt.

Repashy superfoods er fremstillet i USA og er først og fremmest en måltidserstatning, ikke et 100% fuldfoder, i deres foder produkter.

Repashy serien

Repashy er en serie der består af et foder og tilskuds produkter til krybdyr og padder. Der er i serien vitaminer og mineraler, der fungerer præcis ligesom andre mærker, de består af pulver som man kan drysse over maden til sine krybdyr, eller man kan komme sine foderinsekter i en frostpose, og give et lille drys vitamin pulver, eller mineral pulver og ryste posen. Foderinsekterne vil så have et fint tyndt lag vitamin eller mineral pulver over sig klar til at blive serveret for sine krybdyr. Foder serien består af pulverfoder, som er et godt tilskudsfoder der indeholder som sådan et komplet foder med alt dyret skal bruge, alligevel er de fleste enige om at det skal bruges som et tilskudsfoder sammen med friske levende foderinsekter. Repashy er supernemt at bruge, nogle af produkterne skal bare blandet med vand og opnår en konsistens som ketchup, og er efter blandingen faktisk klar til brug. Andre produkter i serien skal laves ved at blande det i kogende vand, og afkøle så det bliver en slags fast masse man kan skære ud i strimler, og derefter bruges direkte til sine dyr, eller man kan lave større portioner som så kan fryses ned, hvor det kan holde sig ca. 10 måneder. Man kan med at sætte det i køleskab hvor det kan holde sig ca. 1 uge. Så det er lidt hvad man er til om man vil lave portioner til dagen, portioner til ugen, eller længerevarende portioner til 10 uger.