Viser alle 3 resultater

Canadiske regnorm

Canadiske regnorme er en meget stor regnorm på ca 12-15cm, de er egnet til de større typer af krybdyr og fugle. Regnorme er et overset foder, rigtig mange arter af krybdyr og padder spiser i naturen store mængder regnorme.

Bestil online

Bestil canadiske orm online billigt her, bestil inden kl 10.00 og vi sender dine vare samme dag.

Canadiske orm klare ikke varme, derfor anbefales det hvis temperaturen er over 10 grader udenfor at bestille de pakninger med termokasse og køl.

VIGTIG INFO:
Creeps4you ApS er permanent lukket og der kan ikke laves bestillinger på shoppen længere.
Mail besvares ikke.
Tak for 10 gode år til alle trofaste kunder.Mangler du Canadiske Regnorm?

Hvis du mangler Canadiske orm, skal du overveje at købe dem her til billige priser. Vi har siden 2016 pakket og solgt levende Canadiske regnorm til tusindvis af kunder, vi pakker de klassiske 10 stk pakker til butikker, og faktisk pakker vi Canadisk orm på en masse forskellige måder, både med jord og som skyllet uden jord så de Canadiske orm kan indføres til fiskeri i Norge. Hvis du skal til Norge og fiske Laks, kan du selv rense og skylle dem, eller du kan på vores webshop under Orm pakket til Norge ture, se hvad vi kan tilbyde. På siden kan du se en masse forskellige muligheder for pakninger med forskelligt antal Canadisk orm. Canadiske orm klare ikke varme ret godt, derfor er de fleste pakninger vi sælger med en termokasse og køle pakke lagt i prisen. Det kan du se under hvert produkt hvordan det er pakket. Hvis du bestiller uden termopakning er ormene lidt billigere, men det anbefales hvis der er over 15 grader at vælge en løsning med termopakning. Du kan altid ringe ind til Creeps4you ApS og spørge om lagerstatus, levering, eller tilbud på endnu større mængder end der er på siden.

Hvad er en Canadisk orm

Canadiske orm kaldes på latinsk Lumbricius Terrestris, den er en forholdsvis stor regnorm der bliver ca. 25 cm, der er dog fundet større. Canadiske orm er oprindelig fra Europa og er ret almindelig i Danmark. Selvom de kaldes på fiske sprog Canadiske orm, er de faktisk ikke hjemmehørende i Canada, de er kommet til Canada som blinde passangere højst sandsynligt via jord der er blevet indført og bliver betragtet som en invasivt art. På grund af klima, og muligvis få naturlige fjender er de nu i meget store mængder i Canada, og er derfor blevet en stor eksport kilde. Alle canadiske orm der sælges, er håndplukket i Canada. Canadiske orm kan som sådan ikke opdrættes ligesom tigerorm. Canadiske orm er meget langsom voksende, og en tommelfingerregel siger at de orm der sælges, er normalt 10-15 år gamle. Derfor kan man ikke lave et decideret opdræt, men i stedet kun gøre det at man afsætter nogle kæmpe arealer hvor man giver ormene de bedste mulige forhold, med hensyn til at sørge for at der altid er mad på markerne, og i værste tilfælde vander som da der var tørke tilbage i 2018. Ormene bliver så håndplukket af store hold som går med pandelampe, og samler ormene, de bliver så solgt til store firmaer der eksporterer ormene rundt til hele Europa. Ironisk når man tænker på at ormene oprindelig er fra Europa, og bliver betragtet som invasiv art i eksportlandet.Canadiske orm er det man kalder på engelsk en night crawler, det kommer af at ormen lever i jorden, men den spiser og parre sig ikke i jorden men må op og kravle frit for at søge efter føde og en mage. Føden består af frisk plastmateriale, og nedfaldsblade som ormen med sin lille mund bider fast i, og så trækker den det med sig ned i sine gange for at spise det. Man kan selv observere det hvis man selv er ude og lyse orm, om natten. Dette er desværre ikke ret tit man kan det i Danmark da der skal være de helt rigtige forhold før ormene kommer frem.